Zboží zakoupené v našem e-shopu nezasíláme do zahraničí.
Přepravcem Toptrans nezasíláme chlazené a mražené zboží (ani šlehačku a smetanu v tubě ani tetrapack), uzeniny, pečivo, ovoce a zeleninu.
Rancho Tepúa Bacanora Blanco produkuje Maestro Bacanorero Roberto Contreras v Sonora. Je již 5. generací a veškeré postupy se naučil od svého otce Dona Lala. Jeho rodina vyráběla Bacanoru na ranči ve skrytém lihovaru během prohibice v letech 1915 - 1992.
Pro výrobu byla použita odrůda agáve Maguey Pacifica. Bacanora se vaří pod zemí po dobu 36 hodin a poté fermentuje v nerezových tancích. Destilace je dvojitá v kotlíkových destilačních přístrojích vyrobených z mědi a oceli.
Slovo Tepúa znamená sekera. Sekera byla prvním nástrojem používaným ke sběru agáve.
Barva: čirá.
Aroma: kořenité, máta, eukalyptus.
Chuť: ovocná, svěží, tóny kandovaného citronu, zázvoru, kouře, borovice, marshmallow, máty.
Závěr: dlouhotrvající.