Zboží zakoupené v našem e-shopu nezasíláme do zahraničí.
Přepravcem Toptrans nezasíláme chlazené a mražené zboží (ani šlehačku a smetanu v tubě ani tetrapack), uzeniny, pečivo, ovoce a zeleninu.
První várka byla v celostátním vydání s omezeným vydáním, přičemž pouze 3500 lahví bylo rozesláno do 49 amerických států a zbytek měl být k dispozici výhradně v lihovaru Ole Smoky, známém jako The Holler.
Lidé z Tennessee zdokonalují umění výroby horské whisky již více než století. Zatímco jasný odstín tradičního měsíčního svitu ztělesňuje proces fermentace a destilace místního kukuřičného zrna uvnitř kovových destilačních přístrojů, některé byly skladovány
v sudech, aby bylo vidět, jak dobrý může být. Ole Smoky Charred zraje po dobu 3–4 měsíců v opálených sudech z bourbonu a poté se smíchá, aby byla zajištěna dobrá konzistence, což vede k jemné horské whisky, která je ručně vyráběná a výjimečně hladká.