NÁPOJŮ, TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ,
KUŘÁCKÝCH POMŮCEK A
BYLINNÝCH VÝROBKŮ URČENÝCH
KE KOUŘENÍ
OSOBÁM MLADŠÍM 18 LET.
Opustit e-shopVstoupit, jsem starší 18 let
Zboží zakoupené v našem e-shopu nezasíláme do zahraničí.
Přepravcem Toptrans nezasíláme chlazené a mražené zboží (ani šlehačku a smetanu v tubě ani tetrapack), uzeniny, pečivo, ovoce a zeleninu.
Pojem bitter označuje alkoholický preparát ochucený rostlinnými látkami, které dodávají hořkou, kyselou nebo hořkosladkou chuť. Oficiální charakteristiku bitterů určuje nařízení „Hořké lihoviny nebo bitter jsou lihoviny s převládající hořkou chutí, vyrobené aromatizací lihu zemědělského původu přírodními nebo přírodně aromatickými látkami. Minimální obsah ethanolu v hořkých lihovinách nebo bittru je 15 % objemových.“
Původně vznikaly jako volně prodejné léčivo a dnes zahrnuje jejich kategorie celou řadu různorodých produktů.
Sem patří vše od lehce nahořklých rudých rudých aperitivů jako Campari přes hořko-trpké digestivy a hořko-sladké bylinné likéry (jako Becherovka či Fernet Branca) až po tzv. koktejlové bitters, intenzivní „dochucovadla“ dávkovaná po kapkách do koktejlů, např. Angostura. Přestože tyto kapky jsou samy o sobě vesměs hořké, drinku nedodávají výraznou hořkost, ale vyváženost, větší komplexnost a hloubku chutí.
skladem
skladem
skladem
skladem