Zboží zakoupené v našem e-shopu nezasíláme do zahraničí.
Přepravcem Toptrans nezasíláme chlazené a mražené zboží (ani šlehačku a smetanu v tubě ani tetrapack), uzeniny, pečivo, ovoce a zeleninu.
Borovička je tradiční regionální výrobek už od počátku 19. století. SLOVÁCKÁ BOROVIČKA na tuto tradici navazuje, ve výrobním sortimentu společnosti je nepřetržitě již od 30. let minulého století.
Tradiční výrobní postup výroby borovičky se v nezměněné podobě užívá dodnes. Jalovčinky jsou macerovány ve velejemném lihu po dobu stanovenou recepturou pocházející z 19. století a poté je celá směs destilována.
Po destilaci je borovička uložena ke zrání na dobu minimálně půl roku, aby se dokonale sladila a zjemnila její vůně i chuť. Odráží se v ní kopcovitý, rázovitý charakter krajiny, jež je její kolébkou.