Zboží zakoupené v našem e-shopu nezasíláme do zahraničí.
Přepravcem Toptrans nezasíláme chlazené a mražené zboží (ani šlehačku a smetanu v tubě ani tetrapack), uzeniny, pečivo, ovoce a zeleninu.
Bijito a Nihonshu, který se vyrábí výhradně v Japonsku. Junmai znamená „čistá rýže“ a je to typ saké nižší prémiové úrovně.
Je výsledkem fermentace rýže, vody, kvasnic a kôji (přírodní enzym, který umožňuje přeměnu škrobu na cukr).
Toto Nihonshu je vyrobeno z rýžových zrn Koshi Hikarir.
Barva: čirá.
Aroma: svěží, ovocné, zelená jablka, tóny hroznů, květiny, minerály, smetana, náznaky mandlového mléka, rýžový nákyp.
Chuť: bohatá, minerální, mléčná, elegantní, tóny zelených jablek, hrušek, zelených banánů, feta.
Závěr: dlouhotrvající, lehká kyselost.